SoftLine 70 AD

SoftLine 70AD

SOFTLINE 70AD  este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioara.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele color.

Sistemul SOFTLINE 70AD este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL „Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

 

Certificarea calitatii SOFTLINE 70

• Clasa A, conform SR EN 12608

• GKF – asociaţia germană de certificare pentru tâmplărie PVC

• DQS – certificare EN ISO 9001

• RAL – GZ 716/1– certificarea calităţii după cele mai riguroasecriterii germane

• INCERC – Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii

• Respectă recomandările Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă din România (PPTT)

 

Ferestrele tip SOFTLINE 70 sunt agrementate tehnic in Romania de catre ministerul de resort prin INCERC si corespund recomandarilor Asociatiei Nationale a Producatorilor de Ferestre din Romania.