Ferestre si usi din lemn – aluminiu

           

     Fereastra din lemn-aluminiu, “in principal din lemn”, nu necesita intretinere in masura in care este acoperita la exterior de o semicarapace in aluminiu oferind aceeasi protectie pe care o da scoarta copacului care protejeaza trunchiul de agentii din atmosfera.  Aluminiul este vopsit in camp electrostatic si poate fi finisat in orice culoare disponibila in paletarul RAL dar si in finisaje ce imita perfect lemnul, transmitand astfel “caldura” specifica ferestrelor integral din lemn. Profilele noastre din lemn sunt tratate în conformitate cu cele mai noi tehnologii in privinta materialelor ce protejeaza atat utilizatorul cat si mediul înconjurător.

                  Avantajele acestui tip de ferestra sunt evidente: aluminiul protejeaza tamplaria din lemn reducand drastic perioada de interventie la un minimum de 18-20 de ani (comparativ cu ferestrele intergral din lemn) si pastreaza la interior farmecul lemnului.

                  Ferestrele din lemn-aluminiu sunt potrivite si in lucrarile de restaurare ale cladirilor de patrimoniu sau din zonele istorice, pastrand nealterat parfumul trecutului.

                 Esentele lemnoase cel mai des utilizate in fabricarea ferestrelor sunt Pinul, Bradul, Molidul, Larice, Meranti, Frasin si mai ales Stejar.

 

 

 

hitech  - exterior                                                               hitech - interior